Luentoja nettiteemalla

mita2

Netti kuulostaa ja usein saattaa aluksi tuntuakin hankalalta, mutta, usko pois, sen voi oppia, jos on aikanaan oppinut lukemaankin 👍. Avaan nettimaailmaa maanläheisesti, yksinkertaisesti ja kuulijoita kuunnellen. Näin pääsemme parhaaseen lopputulokseen.

Nettiaiheisia alustuksia:

 • AVAIMIA NETTIMAAILMAAN
  – Mitä kaikkea netissä onkaan? Netti on rajaton maailma, jossa on runsaasti tietoa ja hyödyllisiä palveluja, mutta myös paljon mahdollisuuksia kontakteihin tuttujen ja tuntemattomienkin kanssa sekä paljon erilaista ajanvietettä.
  – Monipuolisesta netistä ja siihen liittyvistä erityispiirteistä tässä alustuksessa.
 • TIETOTURVA ON OMALLA VASTUULLASI
  – Tietoturvasta puhutaan paljon, mutta tietävätkö kaikki netinkäyttäjät oikeasti, mitä se heille itselleen tarkoittaa? Tietoturvaa ei kukaan muu voi kokonaan puolestasi hoitaa, vaan sinulla itselläsi on asiassa vastuu moneltakin osalta. Tiedätkö, mitä kaikkea sinun tulee itse huomioida?
  – Tietoturvasta monelta eri kannalta käsitellään tässä alustuksessa.
 • SOSIAALISESSA MEDIASSA
  – Jatkuvasti puhutaan sosiaalisesta mediasta, jonka merkitys koetaan usein hyvin suureksi. Mutta, mitä kaikkea se sosiaalinen media onkaan? Entä, mitä kaikkea meidän tulee muistaa toimiessamme sosiaalisessa mediassa?
  – Sosiaalisen median hyötyjä ja ongelmia käsitellään tässä alustuksessa.
 • ASIOINTIA VERKOSSA
  – Palvelut siirtyvät yhä enenevässä määrin ja nopeasti verkkoon. Tiedätkö, miten niissä on viisasta toimia? Mitä kaikkia palveluja voikaan nyt hoitaa verkossa?
  – Verkkoasioinnin hyviä puolia ja niihin liittyviä ongelmia käsitellään tässä alustuksessa.

ALUSTUKSEN KESTO JA HINTA:

 •  Alustuksen kesto on sopimuksen mukaan 45min-75min
 • Alustuksen hinta on 75-100€ (alv. 0%) kestosta riippuen (kirjastot ym. tahot). HUOM! Voit myös kerätä kavereista ja tutuista ryhmän… Katso tästä aiheesta tarkemmin TÄÄLTÄ.
 •  Forssan ulkopuolelle lisäksi matkakorvaus (km-korvaus, 43snt/km) Forssasta.