Blogi

Julkaisen sivustollani myös blogia.  Blogin aihealueet,  linkit viimeisimpiin juttuihin ja kommentteihin löytyvät, kun klikkaat Valikot (oikea yläkulma) ja selaat sieltä.

Blogin kirjoitetut jutut liittyvät pääasiassa eri tavoin nettiin, mutta ’Muorin toosa’-osiosta voit kuunnella lyhyitä äänitettyjä juttuja elämän keskeltä.  Lisäksi julkaisen yleensä maanantaisin jollekin myönnetyn ’Viikon virtuaalisen ruusun’ sekä ajoittain valokuvia elämän keskeltä.

Koska uutta ei tule päivittäin, voit tilata jutut tulemaan sähköpostiisi (Seuraa) ja näin pysyä ajan tasalla. Blogijuttuihin on lisätty kommentointimahdollisuus, joten klikkaamalla jutun nimeä, aukeaa juttu uudelle sivulle ja siellä on kohta kommentoinnille. Kommentoijalta kysytään nimi, mutta nimimerkki (tai pelkkä etunimi)  riittää. Kysytään myös sähköpostiosoite, mutta sitä EI JULKAISTA missään, eikä siihen lähetetä täältä roskapostia!
HUOM! Kommentoijan ensimmäinen kommentti tulee ylläpidon hyväksyä (estän näin roskapostituksen), mutta jatkossa samalla sähköpostiosoitteella lisätyt kommentit näkyvät heti.

☺ Iloitsen kommenteista ja vastaan niihin mahdollisuuksien mukaan.

🍀 TERVETULOA MYÖS BLOGINI SEURAAJAKSI!