Naurua! ūü§©

Tänään on *Nauru päivä*.

Nauraminen¬†eli¬†nauru¬†on huvittuneisuuden,¬†ilon¬†ja joskus muiden¬†tunteiden¬†ilmaisemista. Nauraessa ihminen tavallisesti avaa suunsa¬†hymyyn, h√§nen¬†pallealihaksensa¬†supistelee ja¬†silm√§ns√§¬†kaventuvat, ja h√§n p√§√§stelee rytmikk√§it√§ √§√§ni√§, kuten ”ha-ha” tai ”hoh-hoh”. Voimakas nauraminen voi joskus laukaista¬†kyyneleiden¬†erityst√§ ja jopa lihaskipua.
Nauraminen on ihmiselle tyypillist√§, kun h√§n kuulee, n√§kee tai tuntee jotain h√§nest√§ hauskaa tai huvittavaa. Nauru voi olla my√∂s reaktio fyysiseen kosketukseen, kuten¬†kutittamiseen. ’

Nauraminen on joskus tarttuvaa: yhden henkil√∂n nauraminen voi saada toisetkin nauramaan.” Siin√§ Wikipedian m√§√§rittely√§ naurusta.

‚Ěď‚Ěď Millaiset asiat saavat sinut nauramaan?

ūü¶Ę Minusta nauru on todella vapauttava tunne. Sanotaan my√∂s, ett√§ ”Nauru pident√§√§ ik√§√§”. En tied√§ siit√§ pident√§misest√§, mutta mielest√§ni se ainakin parantaa el√§m√§√§.
Valitettavasti on myös ilkeää naurua. Se voi satuttaa jopa enemmän kuin sanat. Minä toivon, ettei kukaan joudu kohtaamaan ilkeää naurua.

”Ei nauru v√§ltt√§m√§tt√§ lakkaa vanhenemisen my√∂t√§, mutta vanheneminen alkaa viimeist√§√§n naurun lakkaamisen my√∂t√§.”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s