Scrabblea pelaamaan

Tänään on * Scrabble-päivä*.

”Scrabble on yhdysvaltalaisen Alfred Mosher Buttsin vuonna 1938 kehittämä sanapeliklassikko. Scrabble on maailman suosituin sanapeli. Se on julkaistu vuoteen 2010 mennessä lähes 30 kielellä yli 120 maassa, ja sitä on myyty yli 150 miljoonaa kappaletta. Scrabblea pelataan myös kilpailumielessä, ja siinä järjestetään maailmanmestaruuskilpailuja.” Niin kertoo Wikipedia.

Erilaiset sanapelit ovat suosittuja ja myös hyödyllisiä. Sanavarasto kehittyy ja kyllähän sanapelit auttavat pitämään mielen vireänä. Sanapeleissä on mukavasti vaihtoehtoja eri ikäryhmille. lasten kohdalla asialla voi olla iso merkitys kielelliseen kehitykseenkin.

🦢 Minusta oli mukava kuulla (ennen koronaa), että erilaiset lauta- ym.pelit kasvattivat suosiotaan ihmisten kokoontuessa yhteen. Se olisi juttua, johon minäkin voisin lähteä mukaan – sitten joskus. Kohdallani koettu pelivalikoima on aika vähäinen, mutta ilolla oppisin kyllä uutta.

👉 Jos Scrabble kiinnostaa sinua enemmänkin, säännöt löytyvät: https://pelikaupunki.fi/scrabble-saannot/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s