Tiekartta

Tänään on *Tiekarttapäivä*

Aiemmin mukana kuljetettiin paperisia karttoja ja ne koettiin riittäväksi. Nyt useimmat käyttävät erilaisia GPS-laitteita / -sovelluksia. Kumpikin on hyvä – tilanteen mukaan. Ja vähän sen alueenkin, missä liikutaan!

🦢 Minä olen käyttänyt GPS-laitetta ja nyttemmin -sovellusta, mutta mennessäni isompaan keskustaan tai seudulle, jossa netin toimivuus on satunnaista, tulostan itselleni paperisen kartan varmuuden vuoksi. Siinä karttana käytän Fonectan karttoja. Tämä on muutaman kerran pelastanut minut pahasta pulasta!
Tulee mieleen parikin kokemusta GPS-sovelluksesta:
🚗 Olin aikanaan menossa Kuopioon ja olin laittanut GPS:n päälle vähän aiemmin löytääkseni helposti perille majapaikkaani. Ajoin moottoritietä, kun GPS ilmoitti: ”Siirry lähimmälle tielle”. GPS:n mukaan ajelin pitkin peltoa. 😎
🚗 Hailuodossa ajelin pientä tietä, jonka piti GPS:n mukaan viedä rantakahvilalle. Usko GPS:n loppui, kun se ohjasi minut pienelle kinttupolulle, jossa oli puomi ja tieto: ”Yksityistie”.
🚗 Ettei tule väärää käsitystä GPS:stä, todetaan nyt kuitenkin, että on se monet kerrat pelastanut minut pulasta ohjaten perille. Ei aina suorinta reittiä, mutta kuitenkin.

❓❓ Millaiset ovat sinun tiekarttakokemuksesi?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s