Satuja lapsille

Tänään on *Lastenkirja päivä*.

Vuosia sitten oli useimmissa perheissä tapana lukea lapsille. Erityisesti iltasatu oli tärkeässä roolissa. Jo pienille lapsille hankittiin omia (kuva)kirjoja ja yhteinen aika lukemisen merkeissä oli tärkeää.

Nykyisin kovin usein lasten kirjat ovat vaihtuneet tablettiin. Onhan sekin vaihtoehto, mutta tabletin kanssa touhutaan useimmiten itsekseen. Tärkeä yhteinen hetki jää puuttumaan. Onneksi moni perhe on ottanut takaisin yhteisen lukuhetken.
Minusta on tärkeää, että lapset oppivat myös itse lukemaan ja pääsevät kokemaan kirjojen upean maailman.

*Kirja on kaveri, joka ei koskaan hylkää.*

🦢 Minä opin lukemaan jo ennen koulua. Onneksi. 🤩 Kun sitten jouduin ensimmäisen kouluvuoden maaliskuussa sairaalaan (jossa olin syksyyn asti), kirjat pelastivat pitkän ajan sairaalassa! Luin kaiken, mitä käsiini sain, sillä aikaa todella oli.

❓❓ Mitä lastenkirjat tuovat sinun mieleesi?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s