Earth hour


Tänään on *Earth Hour-päivä*.

”Earth Hour on WWF:n organisoima maailmanlaajuinen ilmastotapahtuma, joka järjestetään yleensä maaliskuun viimeisenä lauantaina kello 20.30–21.30 paikallista aikaa. Sen aikana ihmiset eri puolilla maapalloa sammuttavat valonsa tunniksi ja kertovat näin huolensa ilmastonmuutoksesta.” Niin sanoo Wikipedia.

WWF:n sivuilla on paljon tietoa aiheesta ja tänä vuonna ”Earth Hourissa kerätään lupauksia yhteiselle planeetallemme. Lupauksilla kiritämme päättäjiä kohti ripeitä ja vaikuttavia päätöksiä ilmaston ja luonnon puolesta.”

📌 Earth Hour- tapahtumaa on vietetty maailmalla jo vuodesta 2008 ja Suomessa vuodesta 2009. Yksi tunti valot pois on pieni asia, mutta herättelevä, jos siihen osallistuvat suuret joukot.

❓❓ Millaisia ovat sinun mielestäsi jokaiselle sopivia keinoja toimia ilmastonmuutosta hidastavalla tavalla?

🦢 Minä sammutan aina valot sieltä, missä en ole. TV ei ole taustalla auki pitämässä ääntä, vaan siinäkin toimii on-/off-nappula. En ostele mitään vaan siksi, että on kiva omistaa jotain. Näin en ole kerryttämässä kaatopaikallekaan turhaa roinaa. Jätteiden lajittelu mahdollisuuksien mukaan on myös pieni teko ilmastonmuutosta vastaan.

🍀 Paljon pieniä tekoja muodostaa ison vaikutuksen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s