Signal paranee entisestään

Signal on monessa yhteydessä arvioitu tietoturvaltaan parhaaksi pikaviestimeksi. Kuitenkin monelle on ollut ongelmallista puhelimen vaihdon yhteydessä se, että Signal’n viestejä ei saa helposti siirrettyä uuteen puhelimeen. WhatsApp ja Telegram tallentavat viestisi pilveen tai palvelimelle, mutta Signal ei. Signal perustelee asiaa tietoturvalla.
Nyt Signaliin on tulossa muutos, jonka myötä viestien siirto onnistuu helposti ja koko aika suojatun yhteyden kautta. Asiaa voi nyt jo testata liittymällä GooglePlayssa Signalin betaohjelmaan. Ominaisuus tulee Signalin uuteen versioon myöhemmin.

👉 Uutinen löytyy:  https://www.is.fi/digitoday/mobiili/art-2000007862887.html

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s