Siivoa työpisteesi

Tänään on *Siivoa työpisteesi-päivä*.

Nyt, kun tämä korona on vienyt monet etätöihin, oman työpisteen merkitys on kasvanut merkittävästi. Osalla on kotona erinomainen työpiste, osalla työtä tehdään siinä, missä sattuu vapaa tila kulloinkin olemaan. On kyllä tärkeää, että kullakin on edes kohtuullinen työpiste! Tärkeässä roolissa on myös työpisteen siisteys. Joku on joskus sanonut: ”Jos työpöytäsi on sekaisin, pääsi on samassa kunnossa”. Olennaista kuitenkin on ainakin se, että omassa työpisteessä on ulottuvilla kaikki työn kannalta tarpeellinen ja sellaisessa järjestyksessä, ettei kaiken etsimiseen kulu turhaa aikaa. Siisteyttä on myös mahdollisuuksien mukaan työpisteen rauhoittaminen häiriötekijöiltä.
Ja tämä ei koske vain varsinaisia työpisteitä (siis ammattiin liittyen), vaan yleensäkin työpisteitä…

🦢 Minulla on pieni koti ja siellä tosipieni työpiste. Ja, kuten monella mikrokokoisen työpisteen omaavalla, ajoittain kaikki leviää joka puolelle. Haaveilenkin toisenmallisesta asunnosta, jossa työpiste olisi toisin toteutettu. Katsotaan nyt, josko se toteutuisikin…

❓❓ Miten on sinun työpisteen tilanne?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s