Kirja kunniaan

Tänään on *Maailman kirja-päivä*.

Kirjat kuuluvat yhä monen elämään tärkeänä osana. Ihmiset, jotka ovat lapsena päässeet mukaan kirjojen maailmaan, ovat usein aikuisenakin kirjojen suurkuluttajia. Kaikki eivät osta kirjoja itselleen, vaan käyttävät kirjastojen erinomaista tarjontaa.

🦢 Nyt, kun tämä K on vallalla, on myös kirjastojen käyttöä monin paikoin rajattu. Minä ainakin toivon hartaasti, että kirjastoilla pysyy ainakin palautus- ja noutopalvelu! Monelle yksinelävälle kun kirjat ovat rajoitusten aikana se paras kaveri!
Minä muistan ikikiitollisena aikanaan lapsena sairaalassa kokemani ilo, kun sairaalan kirjastosta sain uutta luettavaa. 🌺  Kun vietin sairaalassa silloin reilun 3kk yhteenmenoon, olisi kyllä ollut tositylsää ilman kirjoja!

❓❓ Mikä on kirjojen merkitys sinulle?

2 kommenttia artikkeliin ”Kirja kunniaan

  1. Kirjat ovat kuuluneet elämääni ”aina”. Lapsena ei kovin monta omaa kirjaa ollut, mutta pääsin isoveljen mukana kirjastoon ja kun hän kyllästyi lainaamaan mulle kirjoja, sain oman kirjastokortin 6-vuotiaana. Se avasi valtavan määrän uusia maailmoja. Ihanaa, että joku osaa kirjoittaa ja että olen siinä onnellisessa asemassa, että olen saanut oppia lukemaan ja minulla on mahdollisuus viettää aikaani kirjojen parissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s