E-kirja

Nyt on *E-kirjan lukuviikko*. 

E-kirjat ovat käteviä varsinkin reissuilla. Nyt, koronan hallitessa elämäämme kovin suuresti, e-kirjatkin ovat yksi hyvä vaihtoehto. Kirjastoilla on nykyisin aika hyvä valikoima e-kirjoja joten aina ei tarvitse edes ostaa kirjaa.

❓❓ Mikä on sinun suhtautumisesi e-kirjoihin? Tuleeko luettua? Jos luet, haluatko kertoa, mikä tuli viimeksi luettua?

🦢 Minulla lukeminen kaikenkaikkiaan on kausittaista; välillä luen tosipaljon, sitten en oikein ollenkaan. Se koskee kaikkea lukemista. (Nyt menossa leffakausi ja lukeminen on seis.) Minä taisin e-kirjana lukea viimeksi *Satavuotias joka karkasi ikkunasta ja katosi*.

Yksi kommentti artikkeliin ”E-kirja

  1. Mä en tykkää ollenkaan e-kirjoista, vaikka mulla niitä muutamia onkin hätävarana, jos ei mitään muuta luettavaa löydy. Reissullekin otan mieluummin ”oikean” kirjan. E-kirjoista mulla on ollut jo tosi pitkään kesken Auschwitzin tatuoija.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s