Pitäisköhän kokeilla?


Netissä kerrotaan TikTok’ssa olevasta videosta, jossa tehdään sipseistä perunamuusia. Nyt sitten MTV:n toimesta asiaa testataan videolla. Monenlaisia ajatuksia tuo herättää! Ei se lopputulos kovin houkuttavalta vaikuta, mutta saattaa olla, että hätätilassa toimisikin.

🦢 Ehkä tuota kokeilen joskus ihan vaan huvikseni. Mutta, mausteita varmaan kaipaa merkittävästi. Joku kokki kommentoi myös, että sipsit kannattaa pehmentää kermassa jolloin maku on toista luokkaa.
Joku toisaalla kysyikin, jotta onnistuisiko tuo maustetuilla sipseillä. Eipä sitä tiedä.
🔥 Tulipa mieleen, jotta tuotahan voisi testata joskus tulilla. Mukaan sipsit, kuuma vesi ja mausteet (suola, yrttejä, nokare voita) pienessä muovipussissa mukaan. Menisi se varmaan siinä makkaran seurana. Ehkä.

👉 Katso mainittu video TÄÄLTÄ!

3 kommenttia artikkeliin ”Pitäisköhän kokeilla?

  1. Mie oo kerra tehny sipseitä ja silakkafileista laatikkoruua. Hyvvää ol ja mies o kysyny, millo tehhää uuvestaa. Varmaa vois murustella makuu antamaa mihi vaa laatikkoruokaa, ku kerra pakoni toimii, nii miks ei sipsitkii.

  2. Siit o aikaa ku tein, sipsejä ja silakkafileitä vuorotelle, päällimmäiseks sipsejä, päälle kuohukermaa senverra, et just ja just peitty. Silakkafileitte päälle laitoi tuoretta tilliä, suolaa ei tarvii laittaa. Oisko paistoaika ollu 200 astetta ja noi tunti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s