Telegram kehittyy, suosio Suomessa ei


Telegram on monipuolinen, WhatsApp’n kaltainen pikaviestisovellus. Kun WA on saanut Suomessa suuren käyttäjämäärän, muut, hyvin (jopa WA:a paremmin) toimivat sovellukset jäävät vain pienen käyttäjäjoukon käyttöön. Telegramilla on maailmanlaajuisesti yli 400miljoonaa kuukausittaista aktiivikäyttäjää (WA:lla yli 2 miljardia).
Yksi merkittävä etu Telegramissa on mahdollisuus käyttää sovellusta samalla tunnuksella ja samaan aikaan useammalla laitteella. Näin voit pitää Telegramin käytössä läppärillä, tabletilla ja kännykässä samaan aikaan ilman mitään erityissäätöjä. Esim. WA vaatii, että yhteys kännykkään on koko aika päällä eli laite ei saa mennä valmiustilaan.  WA on kertonut tuovansa muutoksen asiaan, mutta ei ole mitään asiasta kuulunut sen kertomisen jälkeen.

Nyt Telegram on tuonut ryhmiin uudenlaiset ryhmäpuhelut: ryhmän jäsen  voi liittyä ja poistua puheluun / puhelusta koska tahansa. Aiheesta lisää uutisissa: https://muropaketti.com/mobiili/telegramin-kautta-voi-nyt-jarjestaa-edistyneempia-aanipuheluita/

Minä soisin Telegramin käytön kasvavan…

al

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s