Kuusen hakuun


Tänään on *Kuusenhaku päivä*.

❓❓ Onko sinulla / teillä oikea kuusi? Jos on, joko se on haettuna? Millaiset asiat vaikuttavat siihen, millainen kuusi sinulla / teillä on?

🌲Minulla on muutaman vuoden ollut vain pieni muovikuusi. Osittain se on tilojen sanelema asia, osittain syy on isomman kuusen hankaluudet. Myönnän kaipaavani havun tuoksua joulussa (pitäisi varmaan hakea havunoksia jostain), mutta muovikuusi riittäköön nyt. Varsinkin, kun muutenkin tuntuu, että tänä vuonna joulusta odotan eniten sitä, että se menee ohi. Älköön tämä ajatus kuitenkaan pilatko sinun jouluasi!!!

3 kommenttia artikkeliin ”Kuusen hakuun

  1. Ain (46 v.) ollu oikee kuus, mut nyt ol hyvä vuosluku siirtyy muovikuusee, ei tarvii kastella, ei tuu roskii, ei tarvii pilkkoo joulujälkee jätteisii.

    1. Kaikella on aikansa; niinhän sitä sanotaan. Mä ajattelin hakea jostain muutaman pienen kuusenoksan tuomaan tuoksua. Se tuoksu kun ei aiheuta allergiaa. Hyasinttikin, jota niin rakastan, on jo liian voimakastuoksuinen.

  2. Mä oon sanonut, että jos meille ei tuu oikeaa kuusta, niin sitten ei kuusta ollenkaan. Vielä oli oikea kuusi tänä vuonna.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s