Sytytetään illalla kynttilä

Tänään on *Kansainvälinen kynttilävalon päivä*.

Päivää on vietetty vuodesta 1997 kokoontumalla yhteen muistelemaan nuorena (lapsena) poisnukkuneita ja tukemaan menetyksen kokeneita. Kynttilät sytytetään kullakin aikavyöhykkeellä klo 19.00. Näin valoketju kulkee ympäri maailmaa.

Ihmettelen, ettei tämä päivä ole tunnettu Suomessa. En ainakaan ole missään nähnyt asiaan liittyvää uutisointia. Tämä kaunis tapa kuitenkin sopii hyvin kaiken jouluhössötyksen keskelle, sillä asia on monelle menetyksen kokeneelle raskas juuri joulun aikaan. Minä en ole menettänyt lasta, mutta läheiseni on. Sytytän kynttilät illalla.🕯️🕯️🕯️

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s