Nyt ahertamaan!

Tänään on *Joulukorttien tekopäivä*.
Joulukortit ovat pitkään kuuluneet osaksi suomalaista joulua. Tänä vuonna netissä tulee usein esille ajatus: ”En lähetä yhtään korttia”. Aika monella syyksi kerrotaan se, että aiemmin osa korteista ei koskaan saapunut perille.

❓❓ Miten on sinun laitasi; lähetätkö perinteisiä joulukortteja? Teetkö itse vai ostatko? Minä lähetän muutaman (ostetun) kortin sellaisille ihmisille, joilla ei ole nettiä. Muille tervehdys tulee joko julkisena tai ehkä videoviestinä yksityisesti. On miten tahansa, minä haluan uskoa, että kaikki tuttuni uskovat minun toivovan heille hyvää joulua, vaikka ei korttia tulisikaan. Olen aina ollut sitä mieltä, että muistaminen on yhtä tärkeää ihan tavallisena arkipäivänä… Sen ainakin kaikki tärkeimmät ihmiseni tietävät…

Onko ideapula? Katso: https://www.google.com/search?sxsrf=ALeKk02JTfI2UtKv6WX7gFplGaWlkSEhtw:1607449701213&source=univ&tbm=isch&q=joulukortti+ideat&client=opera&sa=X&ved=2ahUKEwjG_7zj-L7tAhVCqaQKHa5iCmwQjJkEegQIARAB&biw=1240&bih=579

Ainakin valikoimaa on riittävästi. 🤩

2 kommenttia artikkeliin ”Nyt ahertamaan!

  1. En oo ennää monnii vuosii lähetelly kortteja. Suurin osa saa jouluterveiset neti kautta, joillekii laitan tekstiviestin, muutamalle soitan.

  2. Muistaakseni 33 korttia lähti tänä vuonna. Osa itse tehtyjä, osa ostettuja. Muita kortteja ei sitten vuoden mittaan tulekaan enää lähetettyä. Satunnaisesti joitakin syntymäpäiväkortteja, jos satun muistamaan. Muuten menee tervehdykset useimmiten joko tekstiviestinä, WhatsApp-viestinä tai fb:ssä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s