Osta työtä Suomeen!

Tänään on *Osta työtä Suomeen päivä*.

Nyt, kun on menossa vuoden suurin ostosten aika, on hyvä muistaa sen merkitys, mistä ostetaan. Tällä hetkellä niin moni taho Suomessa(kin) on suurissa vaikeuksia koronan tuomien rajoitusten takia. On aika meidän jokaisen kantaa yhteisvastuuta ja toimia sen mukaan. Ostetaan nyt    lahjaksi suomalaisia tuotteita ja palveluja.👍
Monelle ei ole tärkeää saada lisää tavaraa, mutta erilaiset palvelut olisivat erittäin tervetulleita. Palvelulahjakortti on monelle tervetullut lahja ja se tarjoaa työtä jollekin kenties sitä suuresti tarvitsevalle.

Aina voi tehdä valintoja. 🍀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s