Kiitospäivä – sinullakin?

Tänään vietetään *Kiitospäivää*.
Kiitospäivää vietetään Yhdysvalloissa marraskuun neljäntenä torstaina ja Kanadassa lokakuun toisena maanantaina. Lisäksi kiitospäivää vietetään mm. Grenadassa ja Japanissa, mutta eri aikaan.
👉 Kiitospäivänä halutaan osoittaa kiitollisuutta erilaisista asioista ja aikaa vietetään yleensä perheen ja rakkaiden kanssa usein nimenomaan kiitospäivän aterialla.

Minä en useinkaan ota muissa maissa vietettäviä juhlia omaan elämääni, mutta kiitospäivän soisin meille sovelletussa muodossa yleistyvän täälläkin. Olen ennenkin sanonut, että harva muistaa olla kiitollinen arjen pienistä asioista. Kuitenkin nekin ovat merkittävä asia elämässämme.

❓❓ Mistä sinä olet tänään kiitollinen?

3 kommenttia artikkeliin ”Kiitospäivä – sinullakin?

  1. Esim siitä, ku mies kiitti ruuasta, kiittä kyl iha jokapäivä, kui myös päiväkahvista. Mie kiitä häntä aamukahvista, koska hää sen keittää. Siitä ku tuli parturist, nii naapuri vilkutti ikkunasta.

    1. Tämä ruoasta kiittäminen tuntuu osalla ihmisistä kokonaan unohtuneen. Se ei tunnu mukavalta. Asioita pidetään välillä liian itsestäänselvinä.

      Onpa mukava, kun mies keittää aamukahvit. ☕

  2. Olen kiitollinen siitä, että minulla on työpaikka, mihin on aina yhtä mukava mennä, aivan parhaat työkaverit ja esimies. Kiitollinen siitä, että tällä tietoa saamme edes osan perheestä koolle jouluksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s