Ihminen ja eläin

Tänään on *Ihmisen ja eläimen suhteen tietoisuuden päivä*. Teema on todella laaja, sillä ihmisen suhde eläimiin riippuu usein siitä, mistä eläimestä on kyse. Joitain eläimiä rakastaa, joitain pelkää, joitain inhoaa, joitain saattaa jopa vihata. Kaikkeen on myös syynsä…

Kaiken keskellä on kuitenkin tärkeää muistaa, että eläimilläkin on oikeutensa. Luin muutama päivä sitten verkon uutismaailmasta tilanteesta, jossa koiran omistaja hakkasi koiraansa (syytä en tiedä) julkisella paikalla. Koira yritti kaikin keinoin tehdä omistajan mielen mukaan, mutta hakkaaminen jatkui – kunnes ulkopuolinen meni väliin. Ymmärrän, että itse kullakin palaa päreet välillä, mutta sitä kiukkua ei koskaan pureta yhteenkään elävään olentoon. Ei koskaan!


Minullahan on ollut koira; ihana kääpiömäykky. Vaikka se epeli oli pieni, se oli yksi suurimmista ilonaiheistani koko elämässäni 🧡🐕. Valitettavasti jouduin kaveristani luopumaan allergian takia. Yhä vielä parin vuosikymmenen jälkeenkin muistan epeliä kaivaten…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s