Nyt tarkkana!

VAROITUS kaikille Facebookin käyttäjälle. Ei, tämä ei ole nyt varsinaisesti Facebookia koskeva, vaan sen käyttäjiä.
Nyt on ilmaantunut todella monia huijaussivustoja, joissa joku huijari on tehnyt jonkun julkkiksen kuvia käyttäen valesivuston. Ja sen jälkeen tämä tyyppi on alkanut lähetellä valesivuston nimissä (milloin kenenkin julkkiksen nimissä siis) kaveripyyntöjä! Minulla viimeisimmät ovat Jussi Onnimanni Iironpojan ja Sissel Kyrkjebon nimissä tulleet ”kaveripyynnöt”, joilla ei ole mitään tekemistä ko. tahojen kanssa.

Ennenkuin hyväksyt tunnettuakaan tahoa kaveriksi, katso nyt, mihin kaveripyynnön laittajan sivu oikeasti vie. Tänään katsoin tuon Sisselin nimissä laittaneen tietoja… Indonesiasta kertoi tiedoissaan olevansa…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s