Vapaa!


Tänään on *Maailman vapauden päivä*. Tänään vapaus on paljon muutakin kuin politiikkaa ja siihen liittyviä asioita. Vapaus sisältää vaikkapa vapauden elää omalla tavallaan aina silloin, kun se ei vahingoita muita. Ei kaikkien tarvitse ajatella maailmasta samalla tavalla tai omata samanlaista kulttuuria tai uskontoa tai seksuaalista suuntautumista. Saamme olla erilaisia, mutta vapauteen kuuluu myös vastuu. Ja se vastuu sisältää mm. toisen kunnioittamisen erilaisuudesta huolimatta. Vapaana on helpompi elää…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s