Siivouspäivä!


Tänään on *Virtuaalisen työpöydän siivouspäivä*.  Veikkaan, että aika monelle on hyödyksi pistää se työpöytä siivouksen alle. Siihen vaan usein kertyy yhtä ja toista vähemmän tarpeellista. NYT on oikea aika poistaa työpöydältä turhuudet – joko kokonaan tai siirtää muualle.

🔔 Muuten, luin joku päivä sitten erään somettajan toteamuksen: hän poisti työpöydältä some-palveluiden kuvakkeet ja huomasikin pian, että someaika ja somepalveluissa poikkeaminen väheni samantien. Oli kuulemma käynyt sitä ennen 110kertaa/pv (!) kurkkaamassa somepalveluja ja kuvakkeiden piilotuksen jälkeen enää 40kertaa/pv. Muutoksen aiheutti se, että somekuvakkeet olivatkin nyt uudessa paikassa, kolmen klikkauksen takana…

3 kommenttia artikkeliin ”Siivouspäivä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s