Maaseudun naisten päivä

Tänään on *Kansainvälinen maaseudun naisten päivä*. Päivästä todetaan: ”Maaseudun naisten päivänä halutaan huomioida heidän tärkeä roolinsa ja aikaansaannoksensa maataloudellisen ja syrjäseutujen kehityksen edistämisessä, ruokaturvan parantamisessa ja taistelussa syrjäisten seutujen köyhyytta vastaan.”

Kun etsin tähän kuvaa, tein havainnon, jonka olen tehnyt ennenkin: maatila-aiheiset kuvat ovat kuvapalveluissa 99%:sti miesmaanviljelijöitä ja heidän työtään. Kuitenkin maaseudun naisilla on merkittävä rooli siinä, että saamme ruokatarvikkeita ym.  Maaseudun naisten tulee olla monitaitoisia ja rohkeita tarttumaan mitä erilaisempiin tehtäviin. He todella ansaitsevat kiitokset ja arvostuksen! 🌺🍀

Voit tutustua teemapäivän sivuun (englanninkielinen):
https://www.un.org/en/observances/rural-women-day

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s