Opettajien päivä


Tänään on *Maailman opettajien päivä*. Opettajat tekevät työtä, joka on huomattavasti raskaampaa kuin mitä ensi aatoksella tuntuisi. Toki aineenopettajan on helpompaa käyttää osittain aiempien vuosien materiaaleja, mutta vain osittain. Sen sijaan oppilasryhmät ovat aina erilaisia ja vaativat usein hyvinkin erilaista lähestymistapaa. Lisäksi varsinaisen aineenopetuksen ohella opettajat tekevät merkittävää kasvatustyötä ja se on kyllä viime vuosina alkanut vaatia yhä enemmän.
Tänä vuonna tilannetta on suuresti muuttanut myös koronan vaatima siirtyminen etäopetukseen. Se on ollut monelle oppilaalle vaikeaa, mutta on vaatinut opettajilta aivan uudenlaista toimintatapaa. Toimintatapaa, jollaiseen ei opettajakoulutuskaan ole vielä (ainakaan riittävästi) paneutunut.

🌺 Tänään olisi erinomainen päivä antaa sille omalle / oman lapsen tai lapsenlapsen opettajalle hyvänmielen hetki vaikka pienen kiitosviestin muodossa. Ei tarvitse ostella mitään, sillä viestin voi laittaa vaikka sähköisesti. Varmasti opettaja ilahtuisi suuresti. 🤩

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s