Kahvia, kiitos

Tänään on *Kansainvälinen kahvipäivä*. Kahvi on terveysihmisten puheissa välillä terveellistä ja välillä epäterveellistä.  Monelle kahvi – varsinkin se aamukahvi – on tärkeä osa eloa.
☕ Minä kuulun niihin, joilla tuntuu aivotoiminta käynnistyvän vasta kahvimukillisen jälkeen. Nautin myös suuresti kahvista luonnon keskellä. Käytännön syistä usein otan kahvit termariin ja nautin sitten sopivassa paikassa.
Kuva kaverin nimpparikahveista luonnon keskeltä. Kaveri halusi oikeat lautaset kakulle. Minulle kahvi luonnossa kuksasta / kupilkasta, kiitos.

Kahvi on myös monipuolinen aine. Kuumaa kahvia monessa muodossa, jääkahvia, jälkiruokia, leivonnaista, ruoan mausteenakin kahvi toimii.
Jos kaipaat vinkkejä kahvin käyttöön, alla kaksi linkkiä (molemmissa monta ohjetta):
https://www.soppa365.fi/reseptit/avainsana/kahvi
https://meira.fi/reseptit/juomat/?gclid=EAIaIQobChMIkuOb_MeR7AIVHRd7Ch0DAwjqEAAYASAAEgKn3_D_BwE

❓❓ Missä muodossa sinä nautit kahvia – vai nautitko ollenkaan ❓❓

5 kommenttia artikkeliin ”Kahvia, kiitos

  1. Sanon aina etten juo kahvia mutta mies sanoo että ”sähän käyt ostamassa Espresso housesta mocca frapinon niin sehän on kahvia”

    Mitä odotat eniten syksyssä? 💛

    1. Hyvä havainto tuo mocca frapino. Usein, kun puhutaan kahvista ja sen nauttimisesta, ajatellaan vaan ihan peruskahvia. Kuitenkin mahdollisuuksiahan on tosipaljon. ☕☕

      🍁🍂 Syksy… mä pidän syksystä, mutta mulle vois syksyn jälkeen tulla kevät. Jos talvi on kerran pakko olla, voisko se kestää vaan joulukuun?!

  2. Aamupalalla mustana, ilma sokerii, leipäpala kera, samoi myös päiväkahvi.

  3. Oon juonut eläissäni tasan yhden kupillisen kahvia. Lapsena. Sen takia, kun olin niin ujo ja vieraassa paikassa, etten kehdannut kieltäytyä, kun mulle oli kysymättä kaadettu. Sen jälkeen en oo niin vieraskorea ollutkaan. Oon sitten mieluummin ilman, jos ei tarjolla oo kuin kahvia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s