Tallenna valokuvasi


Tänään on *Tallenna valokuvasi päivä*.
Nykyisin ihmiset kuvaavat paljon, koska se on niin helppoa mukana kulkevalla puhelimella. Monen puhelimessa onkin satoja, jopa tuhansia kuvia. Tärkeitä ja vähemmän tärkeitä. Osalla puhelimessa olevat kuvat menevät automaattisesti myös pilveen talteen, mutta ei kaikilla. Kännykässä sadat valokuvat täyttävät muistia ja sieltä on usein myös vaikea löytää se tietty kuva. Entäs sitten, kun se kännykkä tekee lakon… miten käy kuvien?

Tallenna kuvat aina jonnekin muuallekin kuin sinne kännykkään tai kamerallesi!  Monelle pilvi on hyvä vaihtoehto, mutta myös esim. ulkoinen kiintolevy on toimiva ratkaisu.

😎 Minä siirrän kuvat aina mahdollisimman pian talteen kahteen paikkaan: läppärille ja ulkoiselle kiintolevylle. Siinä yhteydessä myös mahdollisuuksien mukaan poistan ne huonot tai muuten turhat kuvat. Vielä, kun jostain saisi inspiksen, että läppärillä kuvat menisi samantien aiheenmukaisiin kansioihinsa…

2 kommenttia artikkeliin ”Tallenna valokuvasi

  1. Juurikin pari viikkoa sitten laitoin kännykästä kuvat pilveen. Ovat sitten käytettävissä muillakin laitteilla.

    1. Minä tallensin ulkoiselle kiintolevylle kuvia. Nyt kuitenkin pitäisi malttaa asettua koneelle tunneiksi ja tosimoneksi ja järjestää kuvat. Osan voisi hävittää ja osa kaipaa siirtoa aiheenmukaisiin kansioihin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s