Kakkospuhelin avuksi


Tuli tässä juttua Fb:n Seniorikuppilassa siitä, miten yksin elävä saa apua, jos kännykkä on kadonnut tai unohtunut jonnekin. Ongelma tuntuu olevan yllättävän monella! Kaikilla kun ei ole ketään, joka soittaisi – tai yrittäisi soittaa – varmistaakseen, että kaikki on ok.

❓❓ Miten sinä toimisit asiassa ❓❓

😎 Minun ratkaisu on kakkospuhelin. Se on vanha puhelin, jossa ei ole nettiä. Hankin siihen aikanaan halvimman mahdollisen puheliittymän, jossa on parin euron kk-maksu ja puhelut maksetaan käytön mukaan. Käytän sitä vain hätätilanteessa, enkä vie kotoa pois.
Olen myös antanut tämän numeron parille tärkeälle ihmiselle, jotta he voivat soittaa siihen, jos minua ei toisella puhelimella (tai netin kautta) tavoita.  He myös vastaavat numeroon, jonka ovat tallentaneet omaan puhelimeensa. Kaikki kun eivät vastaa lainkaan numeroon, jota he eivät tunne.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s