Rakas päiväkirjani


Tänään on *Rakas päiväkirjani päivä*. Päiväkirja on ollut monelle kaikkein paras keino purkaa erilaisia elämänasioita jonnekin. Yllättävän moni pitää aikuisenakin päiväkirjaa. Osa kirjoittaa pitkiäkin juttuja päiväkirjaansa, osa vain lyhyitä merkintöjä. 📘

Päiväkirjoja on hauska / mielenkiintoista lukea jälkeenpäin, kenties vuosienkin jälkeen. Se voi myös antaa uudenlaista näkemystä tapahtumiin.

📱  Nykyisin moni on hylännyt ”oikean päiväkirjan”, johon kirjoitetaan käsin ja kenties lisätään kuvia tms. muistojakin. Jos kuitenkin päiväkirja kuulostaa hyvältä mahdollisuudelta, kannattaa tutustua digitaalisiin päiväkirjoihin. Malleja on tosipaljon ja niissä on erilaisia ominaisuuksia. Osassa on myös salasanalukitus, jos oma yksityisyys on sinulle tärkeää. Maksuttomissa versioissa on yleensä mainoksia ja usein vähemmän ominaisuuksia, mutta sijoittamalla muutaman euron pääset eroon mainoksista ja saat enemmän ominaisuuksia. Digipäiväkirjan eduksi minä lasken mahdollisuuden tehdä merkintöjä pitkin päivää tilanteen mukaan.

📌 Yhden varoituksen sanan haluan laittaa (monen todettua tämän): Jos / kun alat päiväkirjan pitämisen, älä tee siitä pakkopullaa. Ei maailma kaadu, vaikka siihen ei joka päivä tulisikaan mitään merkittyä.

😎 Iloisia, mietiskeleviä, ratkaisuja antavia, elämänmakuisia päiväkirjamerkintöjä sinunkin eloosi. 🍀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s