Kantria, kiitos


Tänään on *Kantrimusiikin päivä*. Kantri on lähtöisin Yhdysvalloista jossa se on edelleen radiokanavilla erittäin suosittu musiikkilaji. Tyypillisiä countryssa käytettäviä soittimia ovat kitara, huuliharppu, viulu ja steel-kitara (kitara, jota soitetaan kitaran ollessa vaakatasossa soittajan sylissä tai erillisessä telineessä).

Vähän tunnelmaan mukaan suomalaisversiossa

Yksi kommentti artikkeliin ”Kantria, kiitos

  1. Löysin kantrin jo aika nuorena, kun karjaalainen Country Express soi paljon radiossa. Myöhemmin olen käynyt myös kantritanssikursseilla ja se olikin ainoa liikuntamuoto, johon olen oikeasti ihastunut. Harmi vain, että harrastajien puutteessa ryhmä kuivui kasaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s