Nyt tarkkana puhelimen kanssa


VAROITUS koskien puheluja!


Nyt soi oudoista numeroista, mm. 047 ja 049 alkuisista. On hyvä tietää, että 047-alkuiset eivät ole käytössä nykyään ja 049-alkuisia käytetään koneiden välisiin yhteyksiin. Mutta, outo puhelu voi pahimmillaan tulla jopa kaverin numerosta.

Jos soittaja ilmoittaa olevansa esim. Microsoftin tuesta tai, jos mitään ei kuulu, on hyvä muistaa Kyberturvallisuuskeskuksen asiantuntijan, Helinä Turusen, ohje: ”Puhelun asian voi kuunnella, mutta huijausta epäiltäessä puhelu tulee sulkea ja ilmoittaa Kyberturvallisuuskeskukselle. Vahingon tapahtuessa tulee tehdä rikosilmoitus poliisille”

Yksi kommentti artikkeliin ”Nyt tarkkana puhelimen kanssa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s