Piano


🎹 Niin moni meistä taitaa olla lapsena tapaillut pianolla yhtä jos toistakin sävelmää. Aaronin pianokoulun kappaleet moni osaa yhä unissaankin. Tänään on *Pianopäivä*. Piano on monipuolinen soitin. Harmi vaan, että isokokoisena ei voi mukana kuljettaa. Erilaiset sähköiset soittimet ovat eri asia…

Kyllä piano voi olla myös rasittava. Olin aikanaan leikkauksen jälkeen toipilaana kotona ja yläkerrassa kävi lapsenlapsi kylässä – harjoittelemassa yhtä ja samaa kappaletta joka päivä. Ja se meni väärin joka kerta samassa kohdassa ja sitten taas alusta. Se ei ollut mukavaa, vaikka en yleensä helposti äänistä häiriinny.

Laitoin tähän mukaan Lasse Mårtensonin ’Myrskyluodon Maija’- kappaleen, sillä se on minusta yksi kauneimmista pianolla soitetuista kappaleista. Varmaan vaikuttaa se, että olen sen sarjan katsonut pariinkin kertaan ja tuo musiikki elää niin vahvasti siinä sarjassa. Nauti 👍

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s