Hurja muutos

Korona on saanut aikaan paljon pahaa, mutta hyvääkin kyllä:
”Tänä vuonna heinäkuun loppuun mennessä kansallispuistoihin tehtiin Metsähallituksen mukaan 2,4 miljoonaa käyntiä eli 400 000 enemmän kuin vuosi sitten. Käyntimäärät kasvoivat edellisvuoden tammi–heinäkuuhun verrattuna 20 prosenttia.” (HS: https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006627731.html)

Erityisesti lähiretkeily on nyt todella suuressa suosiossa. Se on hyvä 💚. Kun osataan olla luonnossa fiksusti, on sekä fyysinen että henkinen puoli paremmassa kunnossa. Jokamiehen oikeudet tosin ovat osalle vähän epäselvät ( TÄÄLTÄ löytyy) ja niiden kertaus ei olisi pahasta.

🍀🌤👍 Ihan pienikin retki lähiluontoon on monelle – erityisesti lapselle – elämys. Pienet eväät mukaan ja menoksi. Kun monella on se kameralla varustettu kännykkäkin, voi lapsia aktivoida kuvaamaan luontoretkeään.📸
Nyt retkelle nauttimaan syksyisestä luonnosta 💚🍂🍁

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s