Pilvenpiirtäjiä


Tänään on *Pilvenpiirtäjien päivä*. Kun keskustoissa tila maan tasalla käy vähiin, otetaan käyttöön tila yhä ylemmäs korkeutta kohti.

”Tämän hetken maailman korkein rakennus, Dubaissa sijaitseva 828-metrinen Burj Khalifa on saanut useita kilpailijoita.Otollisimpana on Saudi-Arabian Jeddaan rakenteilla oleva kilometrin korkuinen Kingdom Tower, jonka on määrä valmistua vuonna 2020.” (https://www.rantapallo.fi/matkailu/dubai-ei-luovu-maailman-korkeimmasta-rakennuksesta-uusi-pilvenpiirtaja-rakenteilla/)

Minä en haluaisi työskennellä tai asua missään pilvenpiirtäjässä. En edes yöpyä korkeassa hotellissa. Ei siihen ole mitään erityistä syytä, mutta ne vaan eivät ole minua varten. Mitä sinä tuumaat pilvenpiirtäjärakennuksista?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s