Kalenterit kuntoon!


Tänään on *Kalenterin järjestämisen päivä*. Aivan sama, onko kalenterisi perinteinen kalenteri vai digikalenteri! On hyvä, oikeastaan tärkeä, riittävän usein tarkistaa se oma kalenteri.
Tutkijat ovat todenneet tämän korona-ajan muuttaneen monen ajankäyttöä. Toivon, että se jää pysyväksi. Uskalletaan ottaa aikaa, johon ei ole merkitty mitään varauksia, vaan voidaan elää hetkessä juuri sen tilanteen mukaan, missä ollaan.

Kävin kolmisenkymmentä vuotta sitten ”Oman ajankäytön suunnittelu-kurssin”. Yksi parhaista anneista kurssilla oli yksinkertainen asia: *Merkitse jokaiseen päivään ainakin pieni aika, joka on varattu, ja jokaiseen viikkoon ainakin yksi ilta merkinnällä ’Varattu’. Se ’Varattu’ aika on varattu juuri sinulle itsellesi ja sille, mitä juuri sillä hetkellä haluat tehdä.* Siis, ei millekään ennakkoon sovitulle asialle, vaan täysin vapaana kokemaan elämä hetkessä.  Olen tuosta ohjeesta ikikiitollinen 🌹😎

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s