Nettiaktiivien päivä

Netti tarjoaa todella paljon mahdollisuuksia toteuttaa itseään eri tavoin. Tänään on *Nettiaktiivien päivä*.
Kyse ei tässä ole ammattilaisista, vaan erilaisista nettiharrastajista. Nettiin voi tehdä omat sivut ja julkaista niissä monenlaista. Voi harrastaa www-sivujen tekemistä ja saada siitä vaikka pientä korvaustakin (ammattilaiset ovat eri asia).        Nettiin voi tehdä blogin ja julkaista siellä juttuja elämästä, kannanottoja asioihin, kuvia, videoita, äänitteitä. Voi pitää päiväkirjaa ja olla ideanikkari monessa.
Musiikinharrastajat voivat julkaista omia kappaleitaan / omaa musiikkiaan ja jotkut jopa nousta sitä kautta kuuluisuuteen.
Valokuvausta harrastavat taas voivat julkaista kuviaan eri paikoissa ja tehdä vaikka oman virtuaalisen näyttelyn. Kuvat ja videot ovat todella suosittuja verkossa ja niitä aktiivisesti julkaisevista voi tulla suuria suosikkeja monelle.
Podcastit eli äänitteet ovat suosittuja, koska ne eivät sido aikaan tai paikkaan. Aihemaailma on rajaton ja podcastin tekemiseen ei tarvita välttämättä kalliita erikoislaitteita.
Tässä on vain osa netin mahdollisuuksista…

Tänään on viisasta tutkailla toisaalta omaa nettikäyttäytymistä; sen syitä, tavoitteita ja mahdollisia ongelmia, mutta myös olla avoin niille mahdollisuuksille, mitä netti juuri sinulle voi antaa. 👌

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s