Tämän saattoi arvatakin


Minusta tämä on ollut arvattavissa jo kauan. Facebook omistaa niin Facebook Messengerin kuin Instagramin ja WhatApp’n. Tällä hetkellä vielä kaikissa tulee olla tunnus, jotta voi olla yhteydessä kavereihin, joilla on vain jossain noista tunnus.
Nyt Yhdysvalloissa on Instagramin käyttäjille ilmaantunut Messenger-tunnus näkyviin ja näiden välillä ainakin pitäisi voida keskustella riippumatta siitä, kumpaa sovellusta käyttää. Nyt odotetaan, koska WhatsApp tulee mukaan…

Onhan se loogista, että saman palveluntarjoajan samoja asioita tarjoavat sovellukset toimivat ristiin. Käyttäjille se voi olla helpotus. Varsinkin, kun halutessaan ristiinkäytön voi asetuksista estää.
Mutta… nyt ovat jo tietoturvasta vastaavat tahot huolestuneet asiasta. Tämä sovellusten yhteiskäyttö kun voi sallia Facebookille entistäkin enemmän (ja helpommin) monenlaisten tietojen keräämisen käyttäjistään.

😎 Minä uskon, että ajan myötä muutos menee jotenkin näin:

WhatsApp ja Messenger yhdistetään. Instagram keskittyy kuviin ja videoihin, kenties jopa musiikkiinkin. Facebook yleisesti tulee olemaan eniten ikäihmisten suosiossa, mutta erilaiset ryhmät pysyvät ja lisääntyvät. Ikäihmisten määrää ei pidä vähätellä, sillä YK:n mukaan maailmassa on yli 60-vuotiaita vuonna 2022 jo yli miljardi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s