Onnellisia sattumia


Onnellisia sattumia on varmaan jokaisen elämässä joskus. Toisilla suurempia, toisilla pienempiä – sellaisia, joita ei aina heti sellaiseksi edes ymmärrä.
Tänään on *Onnellisten sattumien päivä*.

🍀 Voisin kertoa omasta elostani tai siihen tavalla tai toisella liittyvistä onnellisista tosipaljon, mutta mainitsen vain kolme. Kolme niiden suuren merkityksen takia.

Kauan sitten olin Norjassa, jossa erään vuonon rannalla kohtasin Ihmisen, johon rakastuin syvästi.  Saimme kokea paljon yhdessä, kunnes suunnitelmat murskaantuivat liikenneonnettomuuden myötä. Vaikka loppu oli surullinen ja ikävä valtaa yhä ajoittain, se oli minun elämässäni onnellinen sattuma, että kohtasimme.
Jotkut teistä muistanevat junaonnettomuuden Jyväskylässä v.1998. Jos kaikki olisi mennyt suunnitelmien mukaan, olisin ollut ko. junassa toisessa niistä vaunuista, jotka kierivät alas. Joku outo tunne vaan oli vallannut minut ennen lähtöä ja peruin matkani. Se oli onnellinen sattuma, sillä muuten en varmaan tässä teille kirjoittaisi.
Jokainen aikuinen varmaan muistaa Tsunamin vuonna 2004. Eräs Ystäväni oli tuolloin Khao Lak’ssa. Hän oli kuitenkin tuona kauhujen päivänä mukana retkellä muualla ja näin hän pelastui. Muistan aina sen paniikin, mikä oli, kun näin uutisen ensin Twitterissä ja myöhemmin tv-uutisissa. Onneksi hän sai ilmoitettua Twitterillä olevansa kunnossa. Se, että hän oli juuri tuolloin retkellä muualla, se oli onnellinen sattuma.

Eivät kaikki onnelliset sattumat ole näin valtavan suuria asioita, vaan vaikkapa se, että kulkiessaan kaupasta autolle mukanaan paljon ostoksia tai vaikeasti kuljetettavaa tavaraa ja saa siihen apua ystävälliseltä kanssaihmiseltä… sekin on onnellinen sattuma.

❓ Tuleeko sinun mieleesi joku / joitain elämääsi kuuluvia onnellisia sattumia?

Yksi kommentti artikkeliin ”Onnellisia sattumia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s