Joisitko virtsaa lääkkeeksi?


En kyllä käsitä, että joku voi uskoa tätäkin: juomalla lehmän tai kamelin virtsaa, poistuu korona. Mutta, uutisten mukaan tätäkin huuhaata jotkut ovat uskoneet. Monen muun epämääräisen, jopa vaarallisen somessa leviävän huuhaa-tietämyksen on tutkijoiden mukaan todettu vieneen hengen ainakin 800 ihmiseltä. Lisäksi lähes 6000 ihmistä on joutunut sairaalahoitoon.

Some on sekä hyvä että paha. Kaikenlaisen epämääräisen huuhaa-tiedon levittämisessä some on kammottavan tehokas. Liian usein tuntuu, että se järjen käyttö lakkaa kokonaan, jos joku keksii jonkun hullun ”tiedon” tai ”parannuskeinon”. Moni niistä – kuten D.T:n suosittelema desinfiointiaineen sisäinen nauttiminen – voi olla oikeasti hengenvaarallinen. Järki käyttöön!

👉 Uutinen löytyy TÄÄLTÄ.

2 kommenttia artikkeliin ”Joisitko virtsaa lääkkeeksi?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s