Bloggaus on mukavaa!


Blogi, jota ennen sanottiin nettipäiväkirjaksi, on mielestäni todella mukava netin mahdollisuus toteuttaa itseään.
Tänään on *Bloggaajien päivä*. Maailmalla julkaistaan miljoonia blogeja joka päivä. Osa blogeista päivittyy todella joka päivä (tai ainakin melkein), osa esim. viikottain ja osa satunnaisesti silloin tällöin.

Minusta blogien hienous on niiden tarjoamat monipuoliset mahdollisuudet. Blogin sisältö voi olla melkein mitä tahansa; tekstiä, kuvia, videoita ja ääntä. Voit tehdä blogista omannäköisesi ja pitää sen julkisena tai yksityisenä.
Moni nuori äiti on tehnyt blogin odotusajastaan ja jatkanut lapsen syntymän jälkeen. On paljon blogeja talonrakennus- ja remontointiaiheella. Erilaiset lemmkki- ja vaikka ruokablogit ovat suosittuja. Poliitikotkin hyödyntävät blogeja, kuten monet julkkikset yleensäkin.

👉 Blogi on helppo perustaa valmiille alustalle (ohjelmalle) ja luoda sitten omannäköinen malli. Maksuttakin voi toimia, mutta sillon on kestettävä joitain mainoksia. Tämä blogi on maksullisella alustalla (muutama kymppi/vuosi) ja siksi ei mainoksia ole ja käytössä on oma www-osoitekin.

🔔 Jos haluat löytää itsellesi luettavaa blogeista, menepä Blogit.fi-sivustolle. Löydät satoja eri aiheisia blogeja, mistä voit valita mieluisesi myös seurattavaksesi.

Yksi kommentti artikkeliin ”Bloggaus on mukavaa!

  1. Blogia o tullu pijettyy vuuvest 2005 alkae. Olkoha sillo alus joku Windous ???

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s