Saisiko olla?


Saisiko olla lasillinen valkoviiniä? Tänään on *Valkoviinipäivä*. Mikä ettei lasillinen maistuisikin… kunhan se ei ole makeaa!  Minä vaan haluan valkkarin mieluiten kuivana.

🍀 Muistan aina erään porukan reissun, kun mentiin illalliselle yhdessä. Päätettiin ottaa pullo viiniä. Eräs mukana olleista kehui tuntevansa viinit ja kertoi tarjoilijalle, mitä haluamme. Kun näin, mitä tuli, meinas kyllä tulla poru! Tämä riski mies tilasi meille ruokajuomaksi makeaa valkkaria. 🤢 Sen jälkeen en ole antanut muiden tilata minulle viiniä ilman että tiedän, mitä aijotaan tilata.

⚠ Eräs asia vielä viineistä (ja alkoholista yleensäkin). Minusta nyt on korkea aika päästä eroon kielteisestä asenteesta niitä kohtaan, jotka eivät nauti alkoholia. Jokaisella on oma syynsä ja asia on ehdottomasti jokaisen ihan oma asia. Minulla on tutuissa niin esim. viinien asiantuntija kuin sellaisiakin, jotka eivät ota tippaakaan. Itse en kuulu kumpaankaan ryhmään, Nautin hyvän ruoan kanssa mielelläni lasillisen viiniä, mutta punaviini on enemmän minun makuun.

3 kommenttia artikkeliin ”Saisiko olla?

  1. Joskus ruoalle punaviinii, sit tähteelle jäänyttä iltasi yömyssyks, nii kaua ku piisaa, eikä etikalle maistu. Kiitän, kalapuikkokiusaus ol muuteksee hyvvää, kannattaa kaapata toiste ohjeita 🙂

    1. Minusta on mukava juhlistaa hyvää ruokaa kauniilla kattauksella ja lasillisella punaviiniä. Kun olen reissussa, menen kerran reissun aikana syömään ulkona oikein ”viimesen päälle”. Kotona on yleensä aina pikkupullo (tulee 2lasillista) punaviiniä… Mutta, ei mene edes kerran/kk viiniä.

      Kiva, että tykkäsit kalapuikko-ohjeestani. 😎 Mä teen useimmiten helppoja ja mahdollisimman pitkälle ”itsekseen” valmistuvia ruokia. Tuon ohjeen oon saanu vuosikymmeniä sitten yhdeltä ystävältäni, jonka kanssa käytiin kalassa heidän mökillä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s