Tarvitsetko aikainventaariota?

Aikaa on jokaisella 24h/vrk. Siis ihan yhtä monta tuntia jokaisella. Kyse onkin siitä, miten se aika käytetään.
Työ, opiskelu ja määrätyt kotitehtävät vaativat monelta aikaa, mutta näiden ja tarpeellisen unen väliin jää vielä aikaa. Ainakin pitäisi jäädä! Jos aikaa omalle henkilökohtaiselle elolle ei jää, on kyllä syytä tehdä henkilökohtainen aikainventaario!

🔔 Kirjoita itsellesi ylös esim. viikon ajan kaikki, mitä teet ja paljonko siihen käytit aikaasi. Usein nimittäin kuvittelemme käyttävämme paljon aikaa johonkin  tiettyyn asiaan, mutta aikainventaario saattaakin paljastaa asian olevan aivan toisin. Moni oman aikainventaarion tehnyt on kertonut havahtuneensa siihen, että aikaa kuluu todella paljon erilaiseen jahkaamiseen, tekemisen aloittamisen ”suunnitteluun” ja pikavierailuksi someen tarkoitetun käynnin muuttuminen jopa tuntien jumittumiseen sinne.

🖊 Aikainventaariosta voi olla aidosti hyötyä. jos aikainventaarion toimenpiteiden seurauksena saa aikaa niille asioille, jotka ovat itselle tärkeitä. Tehdään siis todeksi toteamus: *Aina on aikaa tärkeille asioille!*

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s