Nam-nam, suklaata


Kuinkahan moni polkuja kanssani vaeltava pitää suklaasta? Veikkaan, että aika moni. No, tänään passaa sitten naatiskella, sillä on *Maitosuklaan päivä*.

❓ Millainen suklaa on sinun makuusi?

😋 Minä pidän tummasta suklaasta; vahvan makuisesta. Eikä suklaan sisälle mitään marmeladeja tai makeita mössöjä. Jos siinä pitää muuta olla, olkoon sitten pähkinää. Pidän myös suklaasta, jossa on joukossa suolaa. Kyllä, suolaa. Ne vaan niin täydentävät toisiaan. Mutta, makuasioista ei kannata kiistellä.

2 kommenttia artikkeliin ”Nam-nam, suklaata

  1. Mä oon todennut, että jos mä joskus ostan vaikka lakritsia tai salmiakkia suklaan sijaan, niin tuntuu kuin en olisi karkkia saanutkaan. Suklaata sen olla pitää. 😀 Mieluiten valkoista pähkinäsuklaata. (Joka ei siis kuitenkaan ole kuulemma ollenkaan suklaata…)

    1. Jokaisella on oma karkkimakunsa. Kyllä mulla kans menee suklaan puolelle. Mä tykkään, kun nykyisin ei kaikki suklaat ole niin hirmusen makeita. En taida muuten koskaan olla ees maistanu valkosta pähkinäsuklaata…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s