Rentoutumaan!


Kesällä moni osaa rentoutua. Osataan tunnelmoidakin vähän enemmän kuin talven pimeydessä. Tänään on *Riippumattopäivä*. Monelle riippumatto on ”maailman paras” rentoutumispaikka. Lököillään vaan rauhassa; luetaan, kuunnellaan rentouttavaa musiikkia tai ollaan vaan ja annetaan aatosten seikkailla.

Tai sitten yövytään riippumatossa jolloin riippumatto on vähän jämäkämpää tekoa. Lisäksi usein käytetään jonkinlaista katosta eli tarppia (ötökkäsuoja ja sadesuoja riippuen tarpin materiaalista)  Jotkut käyttävät riippumatossa yöpyessään myös jonkinlaista peitettä tai jopa patjaa alustana, sillä kylmän tuntee ensimmäisenä selän puolelta.

Olen minäkin nauttinut olosta riippumatossa. Lapsena vähän ja aikanaan aikuisena jopa nukuin kesäöitä riippumatossa. Nyt selkäparka sanoo: ei kiitos. Harmi, sillä riippumatto on kokemukseni mukaan todella rentouttava kapistus.

Jos sinulla on riippumatto käytettävissäsi nyt, siirryhän sinne ja kuuntele alla oleva rentouttava kappale vaikka  silmät kiinni. Anna tunnelman viedä…  💖🎵💚🎵💖

2 kommenttia artikkeliin ”Rentoutumaan!

  1. Minä päätin sitten mennä muuten luonnon pariin ja nauttia siten kuin se on mahdollista. Kaikkea ei voi, mutta muistetaan, että paljon myös voi 🧡

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s