Juustopasta eli käsespätzle

Vaikka en ole ollenkaan juuston ystävä, tämä ihana ruoka saa minut huokaamaan ja veden kielelle. Sain ensi kertaa maistaa tätä, nimellä käsespätzle, aikanaan Itävallassa. Sen jälkeen olen muutaman kerran tehnyt itsekin. Pitäisi taas tehdä…
Tänään on *Juustopastapäivä*!  Joten, nyt on oikein hyvä hetki tehdä pikaisesti valmistuvaa ja helppoa arkiruokaa eli juustopastaa. Hakukoneella löydät paljon erilaisia ohjeita, mutta miä olen tykästynyt tähän vähän helpotettuun versioon, joka löytyy Soppa365-sivulta. Spätzzle on oikeasti vähän tuhdimpaa ja työläämpää valmistaa, mutta helpotettu versiokin toimii mainiosti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s