Invaparkit sovelluksella


Autoliiton sovellukseen on nyt lisätty invaparkkien sijainteja. Moni kaupunki tai kunta on jo mukana, mutta paljon vielä puuttuukin. Sovellus on ladattavissa verkkokaupoista.

👉 Uutinen löytyy TÄÄLTÄ (näkyy myös paikkakunnat, joista invapaikkatiedot ovat nyt saatavilla)

jk. Muistathan, että näille paikoille saa pysäköidä ainoastaan virallisen invaparkkiluvan omaavat henkilöt, eikä toisen henkilön lupaa saa käyttää.

3 kommenttia artikkeliin ”Invaparkit sovelluksella

  1. Mä oon ollut monesti huomaavinani, että invalidit ovat nykyään tosi hyväkuntoisia. Ihan omin jaloin ja reippain askelin sieltä autolta suunnataan vaikka ruokakaupan kyljessä olevaan Alkoon…

    1. Sama on havainto liian usein. On kyllä sit mulle tultu valittamaan, että ”Sokeako olet, se on invapaikka”: Mulla on kuitenkin ihan virallinen invalappu, vaikka en pyörätuolissa olekaan. No, omin jaloin -huonoin sellaisin- kävelen, mutta askel ei tosiaankaan ole reipas. Yksi nainen kerran valitti invapaikan käytöstä ja kun sitten osoitin invalappua, vastaus oli: ”Kenenkähän lapulla sinäkin siinä olet”. Kimpaannuin ja komensin naisen katsomaan, jotta kenen lapulla olin. Lapussahan on tautapuolella valokuva ja nimi. Oli hiljaa nainen, mutta ei edes anteeksipyyntöä tullu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s