Yksinkertaista


Hain kauan päivän teemaan sopivaa kuvaa, kunnes tämä kuva tuli esiin. Siinä on tuoli, jossa ei ole mitään ylimääräistä. Se samalla kuitenkin houkuttelee istumaan. Siinä on selkeät linjat ja uskon, että se on mukava istua. Sitäpaitsi, se sopii moneen paikkaan.

Tänään on *Yksinkertaisuuden päivä*. Kun elämä nykyisin täyttyy mitä erilaisemmilla vempaimilla, suurella määrällä koristeita ym. tavaraa, tekee välillä hyvää olla hyvin yksinkertaisessa ympäristössä. Siihenköhän suomalainen mökki-innostuskin pohjautuu? Tosin, nykymökit ovat usein enemmän huviloita kuin mökkejä.

Minulla ei ole koskaan ollut mökkiä. Olen jopa sanonut, ettei tulekaan. No, sen tiedän, että varsinaista mökkiä ei tule, mutta mielessä on kyllä alkanut kaihertaa ajatus hankkia vanhempi, kunnossa oleva asuntovaunu. En sitä aijo koskaan vetää (ei ole autossa edes koukkua), vaan se sijoitettaisiin jonnekin leirintäalueelle (karvaanarien omalle mielellään) ja olisi siellä kausipaikalla. Se olisi minun yksinkertainen kesämaja, jossa rentoutua, ihailla auringonnousua ja -laskua. 🌄🌇  Ja vaikka kirjoittaa… Mutta myös kohdata ihmisiä ilman mitään operaatioita. Se sopisi minulle 🧡.

❓  Mitä yksinkertaisuus merkitsee sinun elämässäsi ❓

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s