Puistopäivä

Luonto on meistä monelle tärkeä paikka. Onneksi taajamissa on yleensä myös puistoja, joihin pääsee helposti. Tänään on *Mene puistoon-päivä*. On ihanaa voida istuskella rauhassa puistossa antaen ajatusten harhailla vapaasti. Tai lukea kirjaa luonnon keskellä. Tai jutella vaikka ihan tuntemattomien ihmisten kanssa 🌳🌼😎.

🍀💚 Minulla on Suomessa kolme puistoa, jotka kuuluvat jokakesäiseen ohjelmaani:


Hatanpään Arboretum Tampereella. Sen ruusutarha on kerrassaan lumoava. Sieltä muuten tulee 99% viikon virtuaalisen ruusun ruusukuvista, kun käyn ne tuolla kuvaamassa.


Sapokan vesipuisto Kotkassa. Sapokkaan ajan mukanani termarissa kaffit ja nautin ne lammen päässä olevassa pienessä huvimajassa ihaillen näkymää. Ja ennen alueelta poistumista nautin monivuotiseen tapaani (urautunut, minäkö?) tötteröjäätelön.

Aulanko Hämeenlinnassa. Minä käyn muutaman kerran kesässä kiertämässä Joutsenlammen (jossa ei enää ole joutsenia) ja nauttimassa kaffit kuksasta.
Aulangon Joutsenlampeen minulla liittyy kauniita, mutta myös haikeita muistoja. Julkaisin niin monen rakastaman Aulangon joutsenlammen Janne-joutsenen muistolle tekemäni videon  12.6.2015  (tuo kanava, joka YouTubessa näkyy, on jo mennyttä aikaa). Videolla mukana Aulangon Janne ja Aino. Kun Janne oli pakko lopettaa vieraiden joutsenten hyökättyä saarelle ja vahingoitettua vakavasti Jannea, Aino siirrettiin Haminan edustalle merelle, jossa on muitakin joutsenia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s