Katso peiliin


Sinulle on tänään tehtävä: *Katso peiliin ja kehu itseäsi!*. Se on nimittäin päivän teema.
Tänään unohdat sen harmaan hiuksen, jonka juuri löysit, ne rypyt, joita yrität piilottaa ja väärälaisen sen ja sen ja sen. NYT katso itseäsi peilistä ja sano itsellesi itsestäsi jotain kaunista. Olet sen ansainnut! Tänään toteat itsellesi olevasi hyvä juuri sellaisena kuin olet! 👍


Tiedän, että tämä on helpommin sanottu kuin tehty. Nimenomaan niin sanottuna, että todella tarkoittaa sanojaan. Jokaisessa ihmisessä on kuitenkin ainakin jotain kaunista! Nyt on aika muistuttaa siitä itseään ja korostaa tätä asiaa.

🍀 Itse kävin asian kanssa kovaa kamppailua aikanaan. En täytä minkäänlaisia yleisiä kauneusominaisuuksia, mutta… mutta, minulla on kauniit silmät . Katse kertoo ihmisestä paljon. Paljon enemmän kuin moni muistaakaan. Sanat voivat olla vääriä, mutta katse puhuu totta.

👉 Tee tämä peilituokio tänään, mutta sen voit tehdä koska vaan. Sillä on jännästi positiivinen vaikutus mielialaankin – kun olet rehellinen kehussasi 💖

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s