Kamera käyttöön


Kamera on kyllä ihana keksintö. On myös mukavaa, että kännyköissäkin on kamera – osassa jopa erittäin hyväkin. Tänään on *Kameran päivä*. Nyt on hyvä hetki ottaa juuri tämän päivän kuva. Voisiko se olla jotain muuta kuin ihminen?

Minä pidän maisemakuvista ja monista pienistä yksityiskohdista ympärillämme. Myönnän usein rajaavani kuvaa niin, että lopullisessa (usein netissä julkaisemassani) kuvassa näkyy se olennaisin, mitä halusinkin kuvata. Minulla kun ei ole hienoa kameraa, jolla voisi paremmin otoksiaan rajata jo kuvatessa.

💡 Minä käytän läppärillä FastStone Image   Viewer-ohjelmaa. Se on näppärä käyttää. Joskus haluan irrottaa jostain kuvasta vain osan käytettäväksi sellaisenaan tai liitettäväksi toiseen kuvaan. Sillon avuksi tulee joko remove.orgsovellus tai photoscissors.com-sovellus. Niillä saa asian tehtyä helposti. Kätevä ominaisuus vaikka onnittelukuvia tms. tehdessä 👍
Ja kaikki nämä mainitsemani sovellukset ovat yksityiskäytössä maksuttomia.

Nyt kamerapäivän kunniaksi kuvaamaan 📸🍀🤩

2 kommenttia artikkeliin ”Kamera käyttöön

    1. Olen samaa mieltämixei. Eräs tuttuni tokaisi minulle, ettei kuvia saa käsitellä, kun ne eivät sitten ole aitoja. Ei se rajaus kuvan aitoutta muuta, vaan poistaa epäolennaista näkymästä. Eri asia on, jos kuvasta yleensäkin poistetaan jotain; sillonhan se ei ole todellisuuteen perustuva.
      Kurkkasin pikaisesti blogiisi. Et näytä käyttävän vesileimaa kuvissasi…

      Nautitaan kuvaamisesta ja tuodaan kuvia muidenkin iloksi 👍🍀📸

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s