Positiivinen media


Positiivisuus on monasti iso valtti! Kunpa mediakin huomaisi, että kaiken ikävän uutisoinnin keskellä tarvitaan myös positiivisia uutisia ☀🤩. Tänään on *Positiivisen median päivä*. Toki on tärkeää tietää tapahtumista, päätöksistä yms. mutta niiden aiheuttaman ikävän olotilan vastapainoksi tarvitsemme myös positiivisia uutisia! Niitäkin on ympärillämme lukematon määrä, kun vaan vaihdamme välillä näkökulmaa.

🍀 Minun ratkaisuni asiassa on lukaista uutismaailmasta niitä ikäviäkin uutisia (en halua pysyä ulkona maailman tapahtumista), mutta en jää niissä vellomaan tai somessa niitä pohtimaan. Poikkeus joskus tulee, mutta enimmäkseen noin. Sitten haen uutisista niitä hyviä, positiivisia uutisia ja annan niiden vallata mieltäni.
📲💻 Somessakin olen hiljentänyt (tai poistanut kokonaan) seurattavistani ikäviä uutisia levittävät, ongelmia alati vatvovat ja muista pahaa puhuvat. On huomattavasti mukavampi tuo some-palvelujen viestivirta nykyisin. 👍

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s